Image

Ny vd för Huge Fastigheter

Karriär Styrelsen för Huge Fastigheter har utsett Karin Strömberg Ekström till ny vd för bolaget. Hon kommer närmast från Fastighets AB Förvaltaren där hon varit chef för förvaltning och uthyrning och medlem i ledningsgruppen.
Publicerad den 19 Maj 2017
Karin Strömberg Ekström. Bild: Beatrice Graalheim
Karin Strömberg Ekström.

Huge Fastigheter kommer i slutet av 2017 att delas i två nya bolag: Huge Bostäder och Huddinge Samhällsfastigheter. Karin Strömberg Ekström blir då vd för Huge Bostäder.

– Jag är glad att kunna välkomna Karin Strömberg Ekström till Huge. Med Karin får vi ett tydligt fokus på bostäder och på den viktiga förvaltningen av Huge Bostäders fastighetsbestånd, säger Gunilla Helmerson (M), ordförande i Huge Fastigheters styrelse.

Karin Strömberg Ekström ser fram emot det nya uppdraget.

– Huge är ett starkt varumärke och jag tror att det nya allmännyttiga bolaget kommer att spela en viktig roll för utvecklingen i Huddinge. Kombinationen av bostäder och stadsdelscentrum ger Huge möjlighet att vara en riktig samhällsbyggare, säger hon.

Karin Strömberg Ekström har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen. Hon har varit chef för förvaltning och uthyrning på Fastighets AB Förvaltaren sedan 2014. Dessförinnan var hon boservicechef och personalansvarig på Stiftelsen Stockholms Studentbostäder samt bland annat utredningschef och chef för uthyrningen på AB Botkyrkabyggen. Hon tillträder sin nya tjänst senast den 1 september.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige