Image
Louise Samuelsson blir ny uthyrningschef på Wallenstam i Göteborg.
Louise Samuelsson blir ny uthyrningschef på Wallenstam i Göteborg. Bild: Wallenstam

Ny uthyrningschef på Wallenstam

Karriär Louise Samuelsson är ny uthyrningschef hos Wallenstam i region Göteborg.
Publicerad den 3 Maj 2019

Hon kommer senast ifrån Fastighetsägarna GFR där hon arbetat som regionalt förhandlingsansvarig i Göteborgsregionen. De senaste sex åren har hon arbetat med hyresförhandling, nyproduktion och ombyggnadsprojekt för både mindre och större hyresvärdar.

– Fastighetsbranschen är en fantastisk bransch och jag är väldigt glad över förtroendet jag nu får på Wallenstam, ett starkt bolag och den privata aktör som bygger flest hyresrätter. Det känns roligt att arbeta med ett uttalat kundfokus och med att utveckla just hyresrätten, en oerhört viktig boendeform! Wallenstams bredd tilltalar mig också med stadsutvecklingsprojekten och hela kedjan från skiss till egen förvaltning, säger Louise Samuelsson.

Louise Samuelsson kommer ansvara för affärsområde Kund Bostad och ingå i Göteborgsregionens ledningsgrupp.

– Det känns väldigt roligt att välkomna Louise till oss. Vi har ett mycket gott samarbete sedan tidigare och all den kompetens och erfarenhet hon har med sig från Fastighetsägarna GFR är oerhört värdefull, säger Marina Fritsche, regionchef på Wallenstam i Göteborg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige