Image

Ny uthyrning i Norrteljeporten

Uthyrning En ny designbutik, Entréporten Design, öppnar i Norrteljeporten januari 2017.
Publicerad den 2 September 2016
Annons
Image

– I och med etableringen av Lager 157 i Norrteljeporten känns det naturligt att öppna en designbutik i grannlokalen, säger Susanne Tagesson, ägare till Entréporten Design.

– Norrteljeporten har haft en väldigt bra utveckling sedan start, nu har vi breddat utbudet ytterligare för de cirka 100 000 invånarna som bor i Norrtälje samt i fritidshus i Roslagen. Och vi kan erbjuda en rationell handelsdestination för de cirka 25 000 bilister som varje dygn passerar på E18, säger Magnus Fagerström, delägare i Nordrona Fastighetsbolag.

Norrtäljeporten öppnade under hösten 2015 och område ett är nu färdigställt. Nu är även uthyrningen för område två i full gång.

Uthyrningsansvariga för hela projektet är Optimal.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Ambitiösa tillväxtplaner" för Skanska Nya Hems nya affärsutvecklingschef

Stockholm Bengt Fardelius blir ny affärsutvecklingschef för Skanska Nya Hem Stockholm. Målet nu är att få verksamheten att växa genom markförvärv, och för Fastighetssverige pekar han ut flera områden som är extra intressanta.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY