Image
Linnea Minten.
Linnea Minten. Bild: Nordic PM

Ny uthyrare till Nordic PM

Bolag Nordic PM utökar personalstyrkan med Linnea Minten i rollen som uthyrare, med start 21 mars.
Publicerad den 21 Mars 2022

Tjänsten kommer att utgå från kontoret i Nacka och innebär främst ansvar för vakanser inom Storstockholm.

Linnea Minten har erfarenhet av både lokaluthyrning och hyresjuridik. Hon kommer senast från en tjänst hos Uppsalahem och har även erfarenhet från aktörer som Riksbyggen/Simpleko, Knivsta bostäder och Knivsta Kommunfastigheter.
– Linnea och hennes erfarenheter kommer att bli ett välkommet tillskott till vår organisation och det känns jätteroligt att hon valde att ansluta till oss på Nordic PM, säger vd Jeanette Öhrn.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Slumrande segmentet som kan bli nästa steg för Slättö

Bolag Slättös vd Johan Karlsson berättar för Fastighetssverige om utmaningarna hittills under året, hur han ser på marknadsläget och vad som blir Slättös viktigaste fokus under årets andra halva. Slättö är även nyfikna på att ta sig an något nischsegment framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige