Image

Ny transaktionschef på Newsec utsedd

BOLAG Bert-Ove Johansson tillträder i augusti som ny transaktionschef för Newsec samt VD för Newsec Corporate Finance AB.
Han efterträder Jan Wejdmark, som kommer att få en ny roll inom Newsec.
- Det är ganska odramatiskt. Vi genomför förändringar, det är en naturlig följd av att jag har kommit in som ny vd, säger Newsecs vd Patrik Enblad till Fastighetssverige.
Publicerad den 30 Juli 2010

Bert-Ove Johansson har mångårig och bred erfarenhet från transaktionsområdet och kommer närmast från en roll som management- och finansieringsrådgivare.

Han har tidigare varit verksam inom Skanska under 21 år och haft rad ledande befattningar.

Bland annat har han startat och drivit Skanska Infrastructure Development och ansvarat för Skanska Structure Finance och senast haft en position som senior vice president Skanska AB samt head of procurement.

- Det känns verkligen stimulerande att få ansvaret för transaktionsenheten inom Newsec. Det är en utmaning att byta sida och bli fastighetskonsult, men Newsec är ett imponerande företag som det ska bli roligt att bli en del av. Jag ser mycket positivt på vår gemensamma framtid, säger Bert-Ove Johansson.

Som transaktionschef kommer Bert-Ove att fokusera på att ytterligare stärka Newsecs position som rådgivare inom fastighets- och vindkraftsområdet.

Den tidigare transaktionschefen Jan Wejdmark kommer att få en ny roll inom Newsec, i nuläget är det oklart vilken roll han får.

- Jag tillträdde vid årsskiftet och sedan dess har vi genomfört förändringar inom snart sagt alla delar av företaget. Det här är en av förändringarna, och de är alla naturliga följder av att en ny vd har tillsatts. Janne har en bred kunskap inom fastigheter och han kommer att få en minst lika bra roll framöver, säger Patrik Enblad till Fastighetssverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige