Image

Ny transaktionschef på Newsec utsedd

BOLAG Bert-Ove Johansson tillträder i augusti som ny transaktionschef för Newsec samt VD för Newsec Corporate Finance AB.
Han efterträder Jan Wejdmark, som kommer att få en ny roll inom Newsec.
- Det är ganska odramatiskt. Vi genomför förändringar, det är en naturlig följd av att jag har kommit in som ny vd, säger Newsecs vd Patrik Enblad till Fastighetssverige.
Publicerad den 30 Juli 2010

Bert-Ove Johansson har mångårig och bred erfarenhet från transaktionsområdet och kommer närmast från en roll som management- och finansieringsrådgivare.

Han har tidigare varit verksam inom Skanska under 21 år och haft rad ledande befattningar.

Bland annat har han startat och drivit Skanska Infrastructure Development och ansvarat för Skanska Structure Finance och senast haft en position som senior vice president Skanska AB samt head of procurement.

- Det känns verkligen stimulerande att få ansvaret för transaktionsenheten inom Newsec. Det är en utmaning att byta sida och bli fastighetskonsult, men Newsec är ett imponerande företag som det ska bli roligt att bli en del av. Jag ser mycket positivt på vår gemensamma framtid, säger Bert-Ove Johansson.

Som transaktionschef kommer Bert-Ove att fokusera på att ytterligare stärka Newsecs position som rådgivare inom fastighets- och vindkraftsområdet.

Den tidigare transaktionschefen Jan Wejdmark kommer att få en ny roll inom Newsec, i nuläget är det oklart vilken roll han får.

- Jag tillträdde vid årsskiftet och sedan dess har vi genomfört förändringar inom snart sagt alla delar av företaget. Det här är en av förändringarna, och de är alla naturliga följder av att en ny vd har tillsatts. Janne har en bred kunskap inom fastigheter och han kommer att få en minst lika bra roll framöver, säger Patrik Enblad till Fastighetssverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige