Image

Ny sportbutik till Femman

Uthyrning I slutet av februari slår Aim’n upp dörrarna till sin nya butik i Femman i Nordstan. Butiken är det senaste tillskottet till Femmans övre plan och kommer att erbjuda träningskläder till kvinnor och tjejer.
Publicerad den 25 Januari 2018

– Gallerians strävan är att vara en urban och inspirerande mötesplats. Träning och hälsa ligger i tiden och Aim’n är ett välkommet tillskott och passar bra in i Femmans övriga varumärkesmix , säger Cathrine Söderström, chef affärsutveckling butik på Femman.

Femman har genomgått en omfattande renovering. Här hittar man, förutom Aim’n, allt från fika och luncher till middagar på bland annat Gateau, Sushi Yama, medelhavsinspirerade Santé, Gourmetkorv och Pane Fresco. För den shoppingsugna finns bland annat H&M Home, Feet First, Gina Tricot, Kicks, Granit och Webhallen.

– Som före detta göteborgare så är vi är mycket glada över att få öppna butik i en av våra favoritstäder och Femman känns som det perfekta läget. Vi ser fram emot att inspirera och motivera göteborgarna till en aktiv livsstil och till att tro på sig själva och sina drömmar, säger Tekla Acs, grundare av Aim’n.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige