Image

Ny Skanska-direktör utsedd

KARRIÄR Skanskas nya direktör för Investor Relations heter Pontus Winqvist. Han efterträder Anders Lilja, som tidigare i år utsågs till chef för Controlling inom bolaget.
Publicerad den 30 Oktober 2008

Pontus Winqvist som är civilekonom och auktoriserad finansanalytiker, AFA, har varit anställd i Skanska sedan 1997 där han bland annat har arbetat inom Skanska Financial Services och Skanska Kommersiell Utveckling Europa.

Han kommer närmast från posten som ekonomichef för Skanska Kommersiell Utveckling Norden.

Winqvist tillträder tjänsten den 3 november och efterträder därmed Anders Lilja som tidigare i år utsetts till chef för Controlling inom Skanska. Pontus Winqvist kommer att rapportera till Karin Lepasoon, direktör med ansvar för Kommunikation och IR.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige