Image
Daniel Sedighha Mattsson kommer senast från en roll som fastighetschef på Tyresö bostäder.
Daniel Sedighha Mattsson kommer senast från en roll som fastighetschef på Tyresö bostäder. Bild: Hembla

Ny regionchef till Hembla i Stockholm

Bolag Hembla har rekryterat Daniel Sedighha Mattsson som ny regionchef för Stockholm Norra.
Publicerad den 31 Augusti 2021

I sin roll som regionchef kommer Daniel att ha det övergripande resultat- och budgetansvaret för regionen med fokus på att öka fastigheternas värde och att skapa en god och trygg boendemiljö för hyresgästerna. Han tillträder den 11 oktober.

Daniel är utbildad civilekonom och skattejurist och kommer närmast från en tjänst som fastighetschef på Tyresö Bostäder. Han har tidigare jobbat som bland annat säkerhetschef på Familjebostäder och som avdelningschef på Securitas.

– Hembla har gjort en fantastisk resa och satt upp tydliga fokusområden som jag tror på och vill jobba med. Att Hembla prioriterar hög närvaro i sina områden, anställer medarbetare med stark lokal förankring, satsar på bosociala frågor och är en stabil och långsiktig ägare är viktigt för att skapa trygga och attraktiva bostadsområden, vilket jag brinner för, säger Daniel Sedighha Mattsson.

– Vi är jätteglada att ha rekryterat Daniel. Han har bred erfarenhet inom fastighetsbranschen och god kunskap om våra områden. Hans engagemang för bosocialt arbete och trygghetsfrågor kommer också att vara väldigt värdefullt för oss, säger Mikael Röjdemark, förvaltningschef på Hembla.

I Hemblas region Stockholm Norra ingår områdena Rinkeby, Husby, Sollentuna, Uppsala, Märsta, Bro, Västerås, Köping och Arboga. Här finns 7 156 av Hemblas lägenheter samt cirka 60 000 kvadratmeter kommersiella lokaler.

- Susanna Sundström
susanna@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige