Image
Pär Hammarberg blir regionchef på HSB Projektpartner.
Pär Hammarberg blir regionchef på HSB Projektpartner. Bild: HSB

Ny regionchef på HSB Projektpartner

Karriär HSB:s nationella nyproduktionsbolag rekryterar Pär Hammarberg till rollen som chef för region Syd.
Publicerad den 10 Maj 2019

Pär Hammarberg kommer närmast från en roll som chef för den svenska verksamheten på Cowi. Han har över 30 års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och har tidigare arbetat på Sweco, både i Sverige och som chef för deras Europaverksamhet. Han har även arbetat på bland annat Skanska samt hos regionala entreprenörer.

– Jag är mycket glad att kunna välkomna Pär Hammarberg till HSB Projektpartner. Med hans erfarenhet och breda kompetens, tillsammans med det gedigna ledarskapet, blir han en stor tillgång för bolaget, säger Henrik Zäther vd på HSB Projektpartner AB.

Region Syd hos HSB Projektpartner omfattar samarbetet med HSB:s regionala föreningar i södra Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige