Image
Daniel Markänger
Daniel Markänger Bild: Torkel Öste

Ny regionchef hos Torkel Öste i Göteborg

Karriär Daniel Markänger tillträder som ny regionchef hos Torkel Öste Fastighetskonsulter AB.
Publicerad den 17 September 2021

Han kommer senast från Kungälvs kommun där han arbetade som enhetschef för Kart och Mark. Han har mer än 15 års erfarenhet inom lantmäteri och fastighetsbranschen.

– Göteborgsregionen är en av Europas mest snabbväxande storstadsregioner. Tusen miljarder kronor investeras i stadsutvecklings- och infrastrukturprojekt de närmaste två decennierna och centrala Göteborg ska växa till dubbel storlek. Detta kommer skapa nya uppdrag och nya möjligheter för oss som konsultbolag. Jag tror Daniel med sin bakgrund och erfarenhet är rätt person att leda oss vidare i Göteborg, säger Martin Nord, vd för Torkel Öste.

Daniel Markänger tillträdde sin nya roll som regionchef för Göteborg den 6 september 2021. Utöver personalansvar för de sju medarbetarna och egna uppdrag, kommer han fokusera på att matcha kompetenta resurser med det ökade behovet av våra tjänster.

– Jag ser fram emot att tackla denna växande marknad i Göteborgsregionen med omnejd. Tillsammans med mina kompetenta medarbetare vill jag fortsätta dra mitt strå till stacken för att bidra till samhällsutvecklingen. Tveka inte att höra av er om det är någonting som ni behöver hjälp med, säger Daniel Markänger.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya heta aktörer till Vasakronan i Göteborg

Uthyrning Följer upp uthyrning till Uniqlo med två nya väletablerade retailers i Kompassen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY