Image

Ny projektchef för Fokus Skärholmen

Bolag Karin Ahlzén blir ny projektchef för Fokus Skärholmen, ett stadsutvecklingsprojekt som kommer att innehålla minst 4 000 bostäder.
Publicerad den 15 Maj 2017
Karin Ahlzén. Bild: Stadsledningskontoret
Karin Ahlzén.

I Fokus Skärholmen är målet att planera för nya bostäder med olika upplåtelseformer men också för skolor, idrott, kultur, service och arbetsplatser. Särskild omsorg ska läggas på att, med utgångspunkt i medborgarnas behov och önskningar, tillföra stadsrummet höga sociala värden. Torg, parker och stadsgator ska utvecklas till trygga miljöer.

– Fokus Skärholmen är Stockholms mest intressanta stadsutvecklingsprojekt just nu. Jag ser fram emot att bidra till utvecklingen mot en levande och trygg stadsdel. Fokus Skärholmen är en del av Vision 2040 - Ett Stockholm för alla, säger Karin Ahlzén.

Karin Ahlzén är arkitekt och har tidigare arbetat som fastighetsutvecklare på Akademiska Hus med utveckling av campusområden. Innan det var hon kontorschef för White arkitekter i Stockholm. Hon tillträdde sin nya tjänst på stadsledningskontoret den 20 mars.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige