Image

Ny partner på Magnusson 

Karriär Magnusson växer och förstärker med Helena Rönqvist som ny partner. Helena Rönqvist är specialiserad på immaterialrätt och marknadsrätt.
Publicerad den 18 April 2018
Helena Rönqvist. Bild: Magnusson
Helena Rönqvist.

Helena Rönqvist har valts in som partner vid Magnussons kontor i Stockholm med start 1 april 2018. Syftet är att säkerställa det ökade behovet av affärsjuridisk kompetens inom immaterialrätt, IT, dataskydd, outsourcing och andra kommersiella avtal.

– Helena har en mycket eftertraktad kompetens för våra klienter och är ett välkommet tillskott till vår partnergrupp som jag ser mycket fram emot att få samarbeta med, säger Ewa Ihrman, vd, Magnusson.

– Magnusson är en modern och spännande byrå och byråns internationella position är unik och tilltalar mig. Det känns inspirerande och roligt att få vara del av Magnussons team som ligger i framkant inom flera områden och därmed bidra ytterligare till utvecklingen av verksamheten inom detta område, säger Helena Rönqvist.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Magnusson på Branschguiden

Magnusson är en internationell advokatbyrå som erbjuder juridiska tjänster till klienter med utgångspunkt i och utanför länderna kring Östersjöregionen.
Utanför regionen erbjuder vi gränsöverskridande global täckning genom strategiska allianser med top-rankade internationella byråer såsom i Storbritannien, Kina och USA.

Magnusson är en integrerad byrå med över 200 jurister/advokater som alltid erbjuder samma höga standard och kvalitet oavsett hur många länder som är involverade i ett projekt.
Byrån rekommenderas regelbundet av oberoende publikationer såsom The Le...

Läs mer om Magnusson på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Hufvudstaden C kan kastas ut från börsen – Nasdaq: "Ska diskutera eventuella åtgärder"

Ekonomi/Finansiering I fredags handelsstoppades återigen Hufvudstadens C-aktie på Stockholmsbörsen, denna gång tills vidare. För Fastighetssverige berättar Stockholmsbörsens Erik Granström mer om bakgrunden till beslutet och hur man går vidare med ärendet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY