Image

Ny ordförande för Riksbyggen

Bolag Byggnads ordförande Johan Lindholm blir ny ordförande för Riksbyggen.
Publicerad den 17 Maj 2013

- Bostadsfrågorna är lika aktuella nu som någonsin. Riksbyggen skapades en gång i tiden av byggfacken i Sverige som tröttnade på att byggnadsarbetare gick arbetslösa samtidigt som bostadsbristen var skriande. Situationen känns igen idag och Riksbyggens verksamhetsidé med hållbart och rättvist boende är helt rätt. Här har Riksbyggen en unik chans att visa vägen, säger Johan Lindholm.

Johan Lindholm har en lång erfarenhet av Riksbyggen där han har varit aktiv på lokal nivå i många år och suttit i ett 20-tal olika bostadsrättsstyrelser.

- Jag känner att jag är ganska väl insatt i den verkligen som föreningarna på lokal nivå verkar inom. Jag är också väl medveten om de utmaningar som Riksbyggen står inför centralt. Vi måste bli ännu tydligare på vissa områden, till exempel hållbarhetsfrågorna. Jag ser fram emot den utmaningen, säger Johan Lindholm.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige