Image
Theodor Alexandris blir ny marknadsområdeschef inom Riksbyggen Bostad Syd.
Theodor Alexandris blir ny marknadsområdeschef inom Riksbyggen Bostad Syd.

Ny marknadsområdeschef för Riksbyggen Bostad Skåne

Bolag Theodor Alexandris bir ny marknadsområdeschef inom Riksbyggen Bostad Syd. Theodor Alexandris kommer att ansvara för Riksbyggens bostadsproduktion i större delen av Skåne, till exempel i Helsingborg, Höganäs, Ystad och Trelleborg.
Publicerad den 21 Januari 2019

Theodor Alexandris har arbetat på Riksbyggen i 3,5 år, bland annat som projektledare.
– Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare och det känns bra att kunna utvecklas inom företaget. Vi har många spännande och varierande projekt på gång i Skåne och Riksbyggen ligger långt framme på hållbarhetsområdet vilket också är väldigt viktigt, säger Theodor Alexandris.

Theodor Alexandris är utbildad civilingenjör från Lunds Tekniska Högskola. Tidigare har han arbetat både i entreprenörs- och konsultledet och han bor i Malmö med sin familj som består av fru och två barn.
– Jag ser verkligen fram emot att i min nya roll få vara med och utveckla Riksbyggen som samhällsbyggare. Stort fokus kommer att ligga i att behålla och stärka vår marknadsposition på våra prioriterade orter och samtidigt utveckla våra boendekoncept, säger han.

Theodor Alexandris marknadsområde omfattar större delen av Skåne med undantag av Malmö, Lund, Lomma och Vellinge, där Anders Jeppsson är marknadsområdeschef.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige