Image

Ny marknadschef hos HSB Göteborg

Karriär Freja Bramsen är ny marknadschef på HSB Göteborg. Hon kommer närmast från rollen som kommunikationschef på Västsvenska Handelskammaren.
Publicerad den 12 November 2014
Freja Bramsen. Bild: HSB Göteborg
Freja Bramsen.

- I samarbetet kring samma rapport ”Bostadsbristens pris” som HSB och Västsvenska Handelskammaren gemensamt tog fram förra året fick jag lära känna HSB ännu närmare. Och min bild här är mycket positiv. Jag gillar sättet HSB kombinerar sitt fokus på kundorienteringen och samtidigt värnar den tydliga värdegrund man har. Därtill har jag stort intresse för frågor kopplat till boende och bostad, som jag nu ser fram emot att få fördjupa mig i, säger Freja Bramsen.

– HSB Göteborg står inför 450 byggstarter nästa år. Samtidigt ökar antalet medlemmar och bosparare för tionde året i rad. Vi är i en tydlig tillväxtfas där fokus på kunden är avgörande. Rekryteringen av Freja Bramsen är vi stolta över och ser henne som ett mycket starkt tillskott för att fortsätta driva HSB Göteborg in i en hållbar framtid, säger Lars Göran Andersson vd för HSB Göteborg.

Senast den 1 februari 2015 börjar Freja Bramsen sin anställning på HSB Göteborg där hon kommer att ingå i ledningsgruppen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige