Image
Rosengård centrum.
Rosengård centrum. Bild: Trianon

Ny livsmedelsaktör till Rosengård centrum

Uthyrning Trianon har tecknat hyresavtal med en ny aktör om uthyrning av lokaler för livsmedelshandel i Rosengård centrum.
Publicerad den 28 Februari 2019
Annons
Image

Trianon har tecknat ett femtonårigt avtal om uthyrning av cirka 7 000 kvadratmeter i Rosengård centrum. Den nya aktören kommer under våren att öppna livsmedelsbutik med lågprisinriktning samt med ett sortiment anpassat till det mångkulturella Malmö.
– Det är oerhört glädjande att välkomna en lågprisaktör med mat från hela världen till Rosengård centrum. Vidare är vi oerhört nöjda med den snabba uthyrningsprocessen och att intresset varit så stort att etablera sig på Rosengård. Med denna och andra uthyrningar gjorda under fjärde kvartalet är Rosengård Centrum nu i stort sett fullt uthyrt, säger Olof Andersson, vd på Trianon.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills ser en fragmenterad fastighetsmarknad

Bolag Savills analyschef Peter Wiman beskriver för Fastighetssverige vad han tror om utsikterna för olika delar av fastighetsmarknaden. Bilden av detaljhandeln är för negativ enligt rådgivningsföretaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY