Image

Ny kontorschef på White

KARRIÄR White har anställt en ny chef på kontoret i Halmstad. Han kommer att påbörja sin tjänst den 1 mars nästa år, och fram till dess kommer han att verka som biträdande kontorschef.
Publicerad den 19 Augusti 2009

Jimmie Ahlgren är Whites nya kontorschef i Halmstad. Stellan Eriksson, som varit kontorschef i snart 25 år, har beslutat sig för att helt ägna sig åt kunder och uppdrag.

Stellan Eriksson kommer att vara kvar på kontoret som uppdragsansvarig arkitekt och stötta Jimmie och övriga kontoret med sin stora erfarenhet och kontaktnät.

– Jag vill fortsätta att utveckla kontoret i samma riktning som Stellan så framgångsrikt drivit det, säger Jimmie Ahlgren. Vi står inför nya spännande utmaningar och det är ett väldigt roligt uppdrag jag har fått.

Jimmie Ahlgren är byggnadsingenjör, utbildad på Högskolan i Halmstad och har varit på White sedan 2006. Före det arbetade han med projektering, projekt- och byggledning på ett konsultföretag i regionen.

Med Jimmie som kontorschef och Stellan kvar på kontoret får vi både en förnyelse och fortsatt kontinuitet som stärker kontoret inför framtiden.

– Vi tackar Stellan för en lång och framgångsrik tjänst som kontorschef i Halmstad och ett varmt välkommen till Jimmie, säger Anders Svensson, vd för White.

Halmstad har under många år varit ett framgångsrikt kontor som vunnit många tävlingar och har en väldigt bred och djup kunskap inom många olika områden.
Idag arbetar 15 personer på Halmstadkontoret. Uppdragsportföljen spänner över bostäder, polishus, kontorsbyggnader, industribyggnader, äldreboende i servicehus, vård- och omsorgsboende, vårdbyggnader, bibliotek, centrumanläggningar, skolor och högre utbildning. Bland kontorets mest uppmärksammade projekt märks Kv Jubilaren, Livräddartornet på Tylösand, polishus i Halmstad och Växjö, Kunskapscentrum Agardh i Båstad och Falkhallen i Falkenberg.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige