Image

Ny hyresgäst till Icon Växjö

Uthyrning Arbetet med Växjös nya landmärke pågår för fullt och inflyttning närmar sig. Sedan tidigare står det klart att Play’n Go, Växjö Fria gymnasium, Sigma Technology, Nordea och EY blir hyresgäster i Icon Växjö. Nu står det även klart att Prefabsystem Syd väljer att placera sitt huvudkontor i byggnaden.
Publicerad den 15 Mars 2018

Prefabsystem Syd är verksamma inom byggsektorn och tillhandahåller helhetslösningar för komplexa stomentreprenader. Prefabsystem Syd är välbekant med Icon då företaget har varit med och ansvarat för byggnadens stomentreprenad.

– Det känns fantastiskt att vi nu har gjort klart med en flytt till Icon. Framför allt eftersom vi har varit med under resan och byggnationen på ett lite annat sätt än de flesta övriga hyresgäster. Även om vårt arbete på Icon sedan nästan ett år tillbaka är avslutat har vi med spänning följt projektet, säger Hans Lindfors, vd på Prefabsystem Syd.

I Icon kommer Prefabsystem Syd få plats och möjligheter till att fortsätta sin expansion. Förhyrningen omfattar cirka 200 kvadratmeter på våning 16.

– Vi tycker det är extra glädjande att Prefabsystem Syd väljer att flytta sitt huvudkontor till Icon. Framför allt för att man sedan ett tidigt skede varit en del av framställningen av byggnaden. Icon kommer bli en bra reklampelare för Prefabsystem Syd och vi vet att de kommer känna stolthet över att visa upp byggnaden för besökare. Vi vill önska vår nya hyresgäst varmt välkommen till ICON, avslutar Henrik Swahn, vd på APP Properties.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige