Image
La Barcelonesa öppnar hos Cityfastigheter i Halmstad.
La Barcelonesa öppnar hos Cityfastigheter i Halmstad. Bild: Croisette

Ny hyresgäst till Cityfastigheter i Halmstad

Uthyrning Delikatessbutiken La Barcelonesa flyttar sin verksamhet till Cityfastigheters lokal vid Drottning Kristinapassagen.
Publicerad den 30 December 2022

Halmstads city kan snart stoltsera med en ny delikatessbutik i form av La Barcelonesa och deras medelhavskoncept. Ägarna Alexander Zaragoza och Marcelo Lescano som levt och arbetat i Barcelona i över 20 års tid menar att de nu tar med Barcelona till Halmstad.
– Vi älskar den sydeuropeiska kulturen och gastronomin. Vi vill att Halmstadborna skall kunna njuta av Medelhavskosten året runt och kunna bjuda på tapas vid festtillfällen, säger Alexander Zaragoza.

För ett och ett halvt år sedan startade de delikatessbutiken La Barcelonesa Delicatessen i Båstad där de erbjudit den bästa och mest omtyckta maten från Medelhavsregionen. Nu flyttar de verksamheten till Halmstad då staden erbjuder en jämnare försäljning året om, butiken håller nämligen öppet samtliga vardagar och helgdagar på året. Flytten sker i januari och butiken som kommer finnas belägen på Köpmansgatan 10, beräknas öppna i Halmstad i början på februari.
– La Barcelonesa tillför något nytt i centrum. Med sina fina delikatesser från Spanien, Italien och Frankrike blir det en bra nyetablering i Halmstad, säger Johan Torstensson, Cityfastigheter.

Croisette har förmedlat uthyrningen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige