Image

Ny hyresgäst i M-Kvarteren

Uthyrning Magnentus-koncernen har tecknat hyresavtal med Söderberg & Partners i det nya ombyggnadsprojektet Teleborgen med adress Knäppingsborgsgatan 5, mitt i M-Kvarteren i Norrköping.
Publicerad den 9 Maj 2018
Annons
Image

– Här skapas nu ett ljust och luftigt kontor med en tydlig industrikänsla helt efter hyresgästens önskemål. Vi är oerhört glada att Söderberg & Partners har valt att flytta sitt kontor till oss på Magnentus. Ett stabilt företag med ett starkt varumärke och dessutom med otroligt trevliga medarbetare, säger Emma Lindholm på Magnentus.

Teleborgen ligger i hörnet av Knäppingborgsgatan och Gamla Rådstugugatan. Inflyttning sker under hösten 2018.

– Söderberg & Partner växer, vi trivs i den här delen av stan och i Teleborgen fanns möjligheten att skapa ett kontor helt efter våra önskemål. Nu får vi ett välkomnande kontor som både vår personal och våra kunder kommer att trivas i, säger Cecilia Eriksson på Söderberg & Partners.

– Förfrågan på kontor i M-Kvarteren är enorm och i och med denna satsning har vi möjlighet att skapa riktigt moderna och unika kontor med en personlig prägel och service. M-Kvarteren fortsätter att vara en attraktiv och stark spelare på kontorsmarknaden i Norrköping, säger Magnus Malm på Magnentus.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY