Image

Ny förvaltningschef för Valad i Norden

BOLAG Valad Property Group har utnämnt Arne Christian Landsvik till Head of Asset Management med ansvar för förvaltning i hela Norden. Arne Christian Landsvik träder samtidigt in i den nordiska ledningen men fortsätter också i positionen som ledare av den norska delen av Valad.
Publicerad den 26 Augusti 2008

I sin nya position skall Arne Christian Landsvik fokusera på att utveckla Valads drift av fastigheter genomgående de nordiska länderna. Valad har investeringar för 1,5 miljarder euro – motsvarande 14 miljarder kronor – i Norden fördelat på 1,7 miljoner kvadratmeter.

- Vi skall hela tiden arbeta på att bli mer effektiva i vår asset management - inte minst nu, när fastighetsmarknaden är lite tuffare än för ett år sedan. Jag glädjer mig mycket till att kunna fokusera på att föra vår filosofi om aktivt asset management ut i livet, säger Arne Christian Landsvik.

Arne Christian Landsvik är advokat och har varit Country Manager i Valad, Norge sedan februari.

Valad Property Group sysslar med fondförvaltning, investering, utveckling och finansiering inom fastigheter. Koncernen är bland de 150 största bolagen på den australiensiska fondbörsen med kontor i Australien, Asien och Europa. Sammanlagt förvaltar verksamheten aktier till ett värde av omkring 10,5 miljarder euro.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige