Image

Ny ekonomichef på Skanska

KARRIÄR Stefan Olofson har utsetts till ny ekonomichef för Skanska Kommersiell Utveckling Norden. Stefan tillträder omgående och tar över positionen efter Pontus Winqvist som tidigare utsetts till Senior Vice President Investor Relations på Skanska AB.
Publicerad den 17 November 2008

Sedan 1998 har Stefan innehaft ett flertal positioner inom Skanskas Kommersiella verksamhet, däribland som CFO för Kommersiell Utveckling i Europa, Kommersiell Utveckling i Norden och nu senast som ekonomichef och transaktionschef för ett av dotterbolagen, Skanska Fastigheter Göteborg.

- Stefan har en lång erfarenhet inom projektutveckling och fastighetsbranschen och har de senaste åren även arbetat med ett flertal av våra större fastighetstransaktioner. Stefan kommer att ha en betydande roll i att vara med och utveckla vår verksamhet framöver, säger Anders Kupsu, vd Skanska Kommersiell Utveckling Norden AB.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige