Image

Ny chef för Cowis fastighetsverksamhet i Malmö

Karriär Jan Lövgren har tillträtt som ny chef för Cowis byggnads- och fastighetsverksamhet i Malmöregionen. Utöver Jan Lövgren har ytterligare tre chefer rekryterats inom marknadssegmentet.
Publicerad den 22 Augusti 2013
Jan Lövgren. Bild: Cowi
Jan Lövgren.

Jan Lövgren kommer närmast från WSP där han under senaste året har arbetat internationellt och dessförinnan varit chef för WSP:s byggverksamhet i Skåne.

– Vi är mycket glada över att få hälsa Jan välkommen till Cowi. Jan har en gedigen konsulterfarenhet från branschen, såväl nationell som internationell, och en lång ledarerfarenhet. Hans bakgrund kommer väl till nytta i vår ambition att utveckla och stärka verksamheten i södra Sverige, säger Håkan Adelwald, divisionschef Byggnad och Fastighet i Sverige.

– Det känns väldigt roligt och samtidigt utmanande att få ta en ledande roll när Byggnad och Fastighet expanderar i Malmö. Cowis satsning gör att det känns extra bra att börja just nu, och jag ser fram emot att vara med i utvecklingen, säger Jan Lövgren.

Ytterligare tre chefer har anställts inom Byggnad och Fastighet i Malmö: Andreas Palenryd som chef för byggteknik, Andreas Lundström som chef för projekt- och byggledning samt Ulf Johansson som chef för VVS- och energiteknik. Sedan tidigare finns Anders Nilsson och Stellan Lindsjö som chefer för elteknik respektive brandteknik.

– Med denna laguppställning i Malmö ser vi fram emot ett fortsatt gott samarbete med våra kunder och partners där vi hoppas kunna tillföra ytterligare kompetens och värden i uppdragen, avslutar Håkan Adelwald.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige