Image
Per Löfström.
Per Löfström. Bild: BaraBild

Ny chef för affärsområde VVS-design på PE Teknik & Arkitektur

Karriär Den 1 november tillträder Per Löfström som chef för PE Teknik & Arkitekturs affärsområde VVS-design. Han har arbetat på PE i Uppsala sedan 2007, senast som sektionschef VVS. Han tar plats i ledningsgruppen för PE och kommer leda affärsområdet med 100 medarbetare.
Publicerad den 14 Oktober 2022

– Per Löfström är en driven och engagerad ledare som har byggt och utvecklat VVS-verksamheten i Uppsala och som över tid skapat högt medarbetarengagemang, lönsam tillväxt och starka kundrelationer. Jag är övertygad om att han kommer stärka vårt erbjudande inom VVS. Per har ett strategiskt tänk, viljan att ta ett större ansvar och dessutom ett stort hjärta för sina medarbetare, säger Helena Hed, VD och Koncernchef för PE.

Per Löfström var med och etablerade PE i Uppsala 2007, han har varit med och utvecklat bolaget genom år av tillväxt och förvärv, senast på posten som sektionschef VVS i Uppsala. Han har dubbla ingenjörsexamina från Högskolan i Gävle, inom byggnad respektive energi- och inneklimat. Innan ingenjörskarriären hade han dessutom en lång karriär som hockeyspelare på elitnivå.

– Det känns spännande och inspirerande att leda affärsområde VVS-design och ta del i ledningen av hela PE. Mitt mål är att vidareutveckla vår affär och skapa lönsam tillväxt i hela VVS-verksamheten. Vägen framåt är hög leveranskvalitet i kombination med tydlighet och lyhördhet mot våra kunder. Som ledande expert på byggnader och deras närmiljö ska vi också ge kunderna enkel tillgång till hela bolagets samlade kompetens och kunskapsbank genom ett gott samarbete internt mellan våra olika verksamheter, säger Per Löfström.

Den tidigare chefen för affärsområde VVS-design Mats Olsson övergår till att arbeta i uppdrag där han genom sin långa erfarenhet kommer vara en värdefull tillgång i det fortsatt fokuset att stötta kunder.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige