Image

Ny centrumchef till galleria i Karlstad

Bolag Thon Property rekryterar Ann-Sophie Redfern från Ikea Karlstad till tjänsten som centrumchef för gallerian Mitt i City.
Publicerad den 28 Februari 2017

Gallerian Mitt i City omfattar 53 butiker och restauranger i Karlstad. Ann-Sophie Redfern tillträder tjänsten den 24 april. Hon kommer senast från Ikea Karlstad där hon i dag jobbar som lokalt marknadsansvarig och driver kundklubben Ikea Family.

— Vi är mycket glada att kunna hälsa Ann-Sophie välkommen till Mitt i City. Vi tror att hennes gedigna erfarenhet från event- och marknadsföringssidan, samt långa erfarenhet av handelsfrågor lokalt och nationellt, kommer att ge Thon Property och Mitt i City verktyg att möta nutidens frågor i Karlstad på ett jättebra sätt, säger Jenny Ahlin, fastighetschef för Mitt i City.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige