Image

Ny associerad partner på Arkitema

Bolag Kristina Peters har blivit utnämnd till associerad partner på Arkitema Architects.
Publicerad den 22 Juni 2016
Kristina Peters. Bild: Arkitema Architects
Kristina Peters.

Kristina Peters har arbetat som affärsområdeschef på Arkitema Architects i Stockholm sedan 2014.

– Det är jättekul och spännande att fördjupa mitt engagemang i företagsledningen som associerad partner och det är mycket som händer på Arkitema just nu. Bland annat projekterar vi Metronomen vid Telefonplan och Skogskvarteret i Ulleråker som är ett intressant trähusprojekt med social hållbarhet i fokus, säger Kristina Peters.

Kristina Peters började sin karriär som arkitekt på Kunstakademiets Arkitektskole i Köpenhamn. Via ett utbytesår i Barcelona kom hon till Stockholm och jobbade främst med stora bostadsprojekt på arkitektkontoren Erséus, Årstiderne och Krook & Tjäder.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige