Image

Ny associerad partner på Arkitema

Bolag Kristina Peters har blivit utnämnd till associerad partner på Arkitema Architects.
Publicerad den 22 Juni 2016
Kristina Peters. Bild: Arkitema Architects
Kristina Peters.

Kristina Peters har arbetat som affärsområdeschef på Arkitema Architects i Stockholm sedan 2014.

– Det är jättekul och spännande att fördjupa mitt engagemang i företagsledningen som associerad partner och det är mycket som händer på Arkitema just nu. Bland annat projekterar vi Metronomen vid Telefonplan och Skogskvarteret i Ulleråker som är ett intressant trähusprojekt med social hållbarhet i fokus, säger Kristina Peters.

Kristina Peters började sin karriär som arkitekt på Kunstakademiets Arkitektskole i Köpenhamn. Via ett utbytesår i Barcelona kom hon till Stockholm och jobbade främst med stora bostadsprojekt på arkitektkontoren Erséus, Årstiderne och Krook & Tjäder.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det har länge varit och är ett stort intresse kring vår portfölj"

Bolag Nyfosa jobbar vidare för fullt trots att det är semester för många nu. Under gårdagen ingick de en avsiktsförklaring med fonder rådgivna av Blackstone om avyttring av en logistik­portfölj till ett värde om cirka 2,1 miljarder kronor. Stina Lindh Hök, operativ chef på Nyfosa, berättar för Fastighetssverige hur transaktionsmarknaden ser ut och vad för typ av förvärv de nu letar efter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY