Image

Ny aktörer till Ingelsta

Uthyrning Åhléns Outlet och Systembolaget flyttar in i Ingelsta handelscentrum under 2018.
Publicerad den 30 November 2017
Annons
Image

Utöver detta har RED även gjort klart med en ytterligare dagligvaruaktör på området. Planarbetet för denna etablering pågår och väntas stå klart under nästa år. RED har vidare även kontrakterat en ny snabbmatsaktör som kommer att bidra till att förstärka handelsplatsen och skapa ytterligare flöde och trafik till handelsplatsen.

Området är nu uthyrt till 98 procent.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

RED - Rico Estate Development på Branschguiden

RED är ett privat fastighetsutvecklingsbolag med inriktning mot kommersiella fastigheter. Bolaget arbetar uteslutande med externa handelsplatser så kallade Retail Parks och har specialiserat sig inom detta område.

"RED's mål är att fortsätta vara fastighetsmarknadens främsta aktör inom segmentet Retail Parks"

Bolaget utvecklar, hyr ut, investerar i och förvaltar varje enskilt investeringsobjekt. Investeringarna sker dels i egna projekt och erbjuder också saminvesteringar genom så kallade Operating partner strukturer. Målsättningen är att alltid säkra ett långsiktigt ägan...

Läs mer om RED - Rico Estate Development på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem laddar förvärvsbössan

Bolag Coronapandemin fortsätter att sprida oro världen över och Corem påverkas av osäkerheten, men bedömer sig stå väl rustat och ha goda framtidsutsikter. Företaget har en stark balansräkning, låg belåningsgrad, en bra mix av hyresgäster och fastigheter i attraktiva lägen på tillväxtorter. Företagets vd Eva Landén berättar för Fastighetssverige hur de arbetar med förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY