Image
Byggfakta Group köper Fastighetssverige, Nordic Property News och Lokalnytt.se. Den tidigare ägaren Rolf Andersson kvarstår som vd i bolagen.
Byggfakta Group köper Fastighetssverige, Nordic Property News och Lokalnytt.se. Den tidigare ägaren Rolf Andersson kvarstår som vd i bolagen.

Ny ägare till Fastighetssverige

Bolag Fastighetssverige, Lokalnytt.se och Nordic Property News har fått en ny ägare i Byggfakta Group.
Publicerad den 2 Mars 2021

Från och med i går den 1 mars har Fastighetssverige, Lokalnytt.se och Nordic Property News en ny ägare. Byggfakta Group, som förädlar och säljer händelsebaserad B2B-information inom sektorerna bygg och fastighet, köper bolagen med alla dess verksamheter.

Den tidigare ägaren Rolf Andersson kommer att fortsätta som vd.
– Det här innebär att vi kommer att vässa vårt kunderbjudande inom Fastighetssverige, Nordic Property News och Lokalnytt.se ännu mer. Jag ser väldigt mycket fram emot att tillsammans med mitt starka team bli en del av Byggfakta Group, säger Rolf Andersson.

Inom Byggfakta Group finns bland annat varumärkena CityMark, CityMark Analys, Byggfakta och Sverige Bygger.

Byggfakta Group beräknas omsätta cirka 1,5 miljarder kronor 2021.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför ser vi en breddning på transaktionsmarknaden

Sverige Efter en kraftig dipp under Q2 återhämtade sig den nordiska transaktionsmarknaden rejält under slutet av 2020. Nu fortsätter man på den inslagna vägen med hög aktivitet och hög volym. Mikael Söderlundh, analyschef och partner på Pangea, berättar för Fastighetssverige om utveckling i Sverige, om det utländska intresset och om den nya trenden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY