Image

Ny affärsområdeschef på Jernhusen

Karriär Micael Svensson tar den 1 oktober över posten som chef för affärsområde Godsterminaler på Jernhusen.
Publicerad den 28 September 2012

Micael Svensson kom till Jernhusen 2009 då han jobbade med strategiska utvecklingsfrågor på affärsområde Stationer. Sedan 2010 har han haft rollen som försäljnings- och marknadschef för affärsområde Godsterminaler. Som chef för Godsterminaler kommer Micael Svensson ingå i Jernhusens ledningsgrupp.

Micael Svensson har lång erfarenhet av järnvägsrelaterade frågor då han tidigare jobbat på SJ med marknadsfrågor och försäljning samt produktion, planering och affärsutveckling.

Affärsområde Godsterminaler har funnits sedan 2009 då Jernhusen beslöt att satsa på utveckling av gods- och kombiterminaler. Affärsområdet har genomgått en ordentlig tillväxt de senaste åren och utvecklat en plattform för verksamheten. Flera stora och intressanta projekt har satts igång och Olle Huusko, tidigare affärsområdeschef, stannar på Jernhusen och blir chef för affärsutveckling inom Godsterminaler.
- Det känns väldigt bra att lämna över till Micael då jag för egen del brinner för affärsutveckling och att göra affärer. Jag och Micael har lagt upp planen för affärsområdets utveckling tillsammans och jag är glad att Micael nu vill driva utvecklingen vidare, säger Olle Huusko.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige