Image

Ny affärsområdeschef på Ebab

Karriär Per Törnqvist har arbetat på Ebab sedan 1994 och tar nu rollen som affärsområdeschef för ett nytt affärsområde.
Publicerad den 23 April 2018
Per Törnqvist. Bild: Ebab
Per Törnqvist.

Per Törnqvist tillträdde den 1 april i rollen som affärsområdeschef då Ebab fortsätter organisera sig för framtiden. Isin nya roll på Ebab i Stockholm kommer han att ansvara för ett nytt affärsområde med spetskompetens inom projektutveckling från tidiga skeden till genomförande; en miljöavdelning som fokuserar på bland annat klassningar av byggnader, social hållbarhet och ekosystemtjänster; samt en kalkylavdelning med fokus på kalkyler för ekonomisk styrning, tekniska inventeringar för underhållsplaner och rådgivning vid tekniska ekonomifrågor.

– Ebab skapar förutsättningar för en hållbar och bättre framtid, vi fortsätter utveckla våra processer och erbjudanden för att nå vår vision. Per har varit med på Ebabs resa under en längre tid och jag ser fram mot att han ska leda det nya affärsområdet framåt, säger Katrin Dahlström, vd på Ebab i Stockholm.

– Vi stöttar och konsulterar våra kunder att göra val som minimerar miljöbelastning idag och för framtiden. Våra specialister inom miljö, kalkyl och projektutveckling har en aktiv roll som rådgivare kring faktorer som påverkar projektets ekonomi och hållbarhetsprofil, säger Per Törnqvist, affärsområdeschef projektutveckling.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige