Image

Ny affärsområdeschef på Arkitema

Bolag Anna Rex blir ny affärsområdeschef och kommer att leda Arkitema Architects satsning på stadsplanering i Sverige.
Publicerad den 6 Maj 2016
Anna Rex. Bild: Arkitema Architects
Anna Rex.

Anna Rex börjar på Arkitema den 30 maj. Hon kommer närmast från en tjänst som ansvarig arkitekt på White arkitekter och har mångårig erfarenhet av stadsplanering, bland annat från rollen som områdesstrateg i Stockholms stad.

– Framtidens arkitektur finns till stor del i våra städer och i nya urbana sammanhang. Jag ser mycket fram emot att få utveckla Arkitema Architects arkitektur för människor genom värdeskapande stadsbyggnad. Nu kan vi stötta fastighetsutvecklare, kommuner och andra aktörer för en utveckling där arkitekturen ger större värden för fler över tid, säger Anna Rex.

Affärsområdet stadsplanering är det sista av Arkitema Architects fem segment som etableras i Sverige. De övriga segmenten är vård, bostad, utbildning och kontor.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det har länge varit och är ett stort intresse kring vår portfölj"

Bolag Nyfosa jobbar vidare för fullt trots att det är semester för många nu. Under gårdagen ingick de en avsiktsförklaring med fonder rådgivna av Blackstone om avyttring av en logistik­portfölj till ett värde om cirka 2,1 miljarder kronor. Stina Lindh Hök, operativ chef på Nyfosa, berättar för Fastighetssverige hur transaktionsmarknaden ser ut och vad för typ av förvärv de nu letar efter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY