Image

Ny affärsenhetschef för Bonava Tyskland

Karriär Bonava Tyskland får ny affärsenhetschef den 1 januari 2019. Sabine Helterhoff, som i dag är chefsjurist och ansvarig för investeraraffären för Bonava Tyskland, kommer att ta över rollen som affärsenhetschef efter Olle Boback som går i pension vid årsskiftet.
Publicerad den 19 November 2018
Sabine Helterhoff. Bild: Bonava
Sabine Helterhoff.

- Det gläder mig att vi nu har utsett en ny affärsenhetschef för Bonava Tyskland. Sabine Helterhoff, med sin breda kunskap inom bostadsutveckling och med sina 18 år som chefsjurist Tyskland och chef för vår tyska investeraraffär blir en utmärkt efterträdare till Olle Boback, säger Joachim Hallengren, vd Bonava.

Sabine Helterhoff har lång ledarerfarenhet och har innehaft ledande positioner inom företaget (NCC/Bonava) sedan 1990. Sabine har en juristexamen från universitetet i Leipzig och är 56 år gammal. Sabine efterträder Olle Boback som tidigare i år aviserat att han går i pension, han kommer dock att finnas kvar i bolaget som senior rådgivare för Bonava Group.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige