Image

Ny affärschef för Diös i Östersund/Åre

Bolag Den 1 september tillträder Johan Fryksborn som ny affärschef för Diös i Östersund/Åre. Han har tidigare jobbat som uthyrare i bolaget och kommer från och med nu, genom fortsatt fokus på stadsutveckling, leda teamen i Östersund/Åre. Tidigare affärschef Malin Runberg går in i en ny central roll som strateg inom stadsutveckling.
Publicerad den 16 Augusti 2018
Johan Fryksborn. Bild: Diös
Johan Fryksborn.

Johan Fryksborn har bakgrund inom fastighetsbranschen och en lång erfarenhet av försäljning från sportbranschen. Han har arbetat på Diös sedan 2016 och nu tar han steget och blir ansvarig för Diös verksamheter i Östersund och Åre.

Som tidigare kommunicerats förstärker Diös också sin organisation kring stadsutveckling och inrättar två nya roller där Malin Runberg (nuvarande affärschef för Diös i Östersund/Åre) blir ansvarig för strategier inom stadsutveckling och Andreas Eriksson blir ansvarig för nya affärer. De tillträder också sina nya roller den 1 september.

– Det känns riktigt bra att få förtroendet att bli affärschef för Diös i Östersund och Åre. Vårt fokus är stadsutveckling och det finns en stor tillväxtpotential både i Östersund och Åre. Jag ser fram emot att få leda våra kompetenta team i våra kommande satsningar, säger Johan Fryksborn, tillträdande affärschef, Diös Östersund/Åre.

– Det är viktigt att våra medarbetare har möjlighet att gå vidare inom bolaget på nya positioner. Johan har alla de egenskaper som krävs för att vara affärschef för Östersund och Åre. Det handlar om ständig utveckling av både teamen och vår affär. Nu önskar jag Johan lycka till i sin nya roll, säger Henrik Lundmark, fastighetschef, Diös.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige