Image
Swiss Life går in i Norden.
Swiss Life går in i Norden. Bild: Swiss Life

NRP säljer av fastighetsverksamheten

Transaktioner Swiss Life Asset Managers köper loss Ness, Risan & Partners fastighetsverksamhet.
Publicerad den 23 Juli 2021

Med förvärvet av Ness, Risan & Partners (NRP) fastighetsverksamhet utökar Swiss Life Asset Managers sitt geografiska fotavtryck och stärker tillgången till nya investerare i Norden och förstärker sin position som Europas ledande fastighetsförvaltare1. Det förvärvade bolaget NRP kommer i framtiden att fungera under varumärket Swiss Life Asset Managers. Oslo som bas kommer att bestå och alla 39 anställda från fastighetsverksamheten kommer att övertas.

– Med en av de ledande aktörerna av logistikfastigheter i Norden kan vi stärka vårt geografiska fotavtryck i Europa i linje med vår strategi och ytterligare utöka vår position som en ledande europeisk fastighetsförvaltare, säger Stefan Mächler, CIO på Swiss Life Group.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

De vinner prestigeuppdrag när börsjätten bygger höghus

Bygg/Arkitektur Skanska siktar på 30 000 kvadratmeter förtätning med kongresscenter och hotell i centrala Lund. Läs om vilket kontor som står bakom det vinnande arkitektförslaget och se bilder på det ambitiösa projektet i direkt anslutning till Lund C.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY