Image

NP3 köper i Luleå

Transaktioner NP3 har köpt fastigheten Skotet 8, Luleå Homecenter, för cirka 115 miljoner kronor.
Publicerad den 7 Augusti 2014
Andreas Nelvig Bild: NP3 Fastigheter
Andreas Nelvig

Största hyresgäst är Blomsterlandet.

Fastigheten omfattar cirka 14 500 kvadratmeter. Området ligger bredvid den trafikerade Bodenvägen mellan Luleå centrum, Storheden och Boden. Säljare av fastigheten är Crown som anlitat DTZ som rådgivare.

- Med förvärvet av Luleå Homecenter blir NP3 en stark aktör i Luleå vilket har varit ett uppsatt mål för NP3 under 2014. Området behöver mer lokalnärvaro för att lyckas och vi kommer omgående att anställa en affärsansvarig för Luleå, säger Andreas Nelvig, vd för NP3 Fastigheter.

- Luleå är en stad som är väldigt expansiv och spännande, NP3 kommer vilja växa ytterligare i Luleå, säger Andreas Nelvig.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige