Image

NP3 bygger nytt och hyr ut i Umeå

Bygg/Arkitektur NP3 Fastigheter har tecknat avtal med Swedol Sverige AB och en riksomfattande B2B-kedja om att nyproducera affärslokaler på Västerslätt industriområde i Umeå. Fastigheten kommer omfatta 3 600 kvadratmeter varav cirka 1 500 kvadratmeter för Swedol och cirka 2 100 kvadratmeter för B2B-handlaren.
Publicerad den 8 Juni 2015
Andreas Nelvig. Bild: NP3 Fastigheter
Andreas Nelvig.

Byggnationen börjar omgående och byggnaden som ska inrymma dessa två butiker beräknas stå färdig för inflyttning för hyresgästerna 1 februari 2016.

NP3 har tecknat ett tioårigt hyresavtal med respektive hyresgäst. Båda hyresgästerna blir nyetableringar i Umeå.

För att ge plats åt byggnaden river NP3 ett befintligt kallförråd och en garagebyggnad. På fastigheten blir en befintlig byggnad som inrymmer lågprisbutiken "MM Mycket mer för pengarna" kvar.

- NP3 brinner för utvecklingen av norra Sverige och det är viktigt för bolaget att medverka till den utvecklingen. Genom att hjälpa våra nya hyresgäster i deras etablering i Umeå så är vi tillsammans med dem delaktiga i att skapa tillväxt och fler arbetstillfällen, säger Andreas Nelvig, vd NP3 Fastigheter.

Swedol bedriver butik för grossistverksamhet för bygg, anläggning, transport, industri och verkstad.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Arkitekten som blev bostadsentreprenör

Bostäder Milad Barosen är arkitekten som blev bostadsentreprenör. Som vd och medgrundare till co-livingaktören Allihoop vill han bidra till en mer flexibel bostadsmarknad. För Fastighetssverige berättar han om frustrationen över den trasiga bostadspolitiken och hur hans bakgrund i Iran tagit honom dit han är idag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY