Image
Marie Bucht.
Marie Bucht. Bild: Novi Real Estate

Novi förstärker – rekryterar sju

Karriär Under våren och sommaren har Novi anställt sju nya medarbetare till Stockholmskontoret och förstärker därmed bolaget ytterligare för att ta hand om nya och befintliga kunduppdrag.
Publicerad den 6 September 2019

Till ekonomiavdelningen har två redovisnings-/kundekonomer anställts. Johanna Prytz tillträdde i april och Jesper Magnusson i augusti. Johanna Prytz kommer närmast från Colliers International där hon arbetat som redovisningsekonom och dessförinnan arbetade hon som redovisningskonsult på PWC. Jesper Magnusson har tidigare arbetat på Aspia/PWC som redovisningskonsult.

Förvaltningsavdelningen har förstärkts med Christina Bigert Larsson och Niclas Nilsson som tillträdde i augusti månad samt Karl Johan Bengtsson som tillträder i november.

Christina Bigert Larsson kommer att arbeta som avtalsadministratör och hon kommer närmast från Vencom Property Partners. Hon har lång och gedigen erfarenhet från liknande roller i JLL, KF Fastigheter och nu närmast från Vencom Property Partners. Niclas Nilsson tillträder som junior kommersiell förvaltare och kommer direkt från studier på Chalmers Tekniska högskola inom affärsutveckling och entreprenörskap på enheten för Samhällsbyggnadsteknik. Under studierna har Niclas Nilsson arbetat deltid som analys-assistent hos JLL. Karl Johan Bengtsson börjar som kommersiell förvaltare i mitten av november månad och kommer närmast från Fastpartner där han arbetat som kommersiell förvaltare, bland annat med ansvar för Hässelby Gårds Centrum.

På tekniksidan har Novi anställt Jonas Karlsson som teknisk förvaltare. Han tillträdde i mitten av augusti och kommer närmast från HSB Norra Stor-Stockholm där han arbetat som teknisk förvaltare under ett flertal år och dessförinnan har han varit arbetsledare inom fastighetsförvaltning/fastighetsskötsel och anläggning.

Uthyrningsteamet förstärks med Eric Olsson som tillträdde i augusti månad. Eric har en bakgrund som mäklare och har arbetat på Niras som fastighetskonsult/hyresgästrådgivare. Erik kommer närmast från Cushman & Wakefield där han arbetat som hyresgästrådgivare och projektledare.

– Vi är mycket glada över detta härliga gäng som nu kommit ombord på Novi och känner oss riggade inför hösten, säger Marie Bucht, vd för Novi.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige