Image

Norsk kedja öppnar sin andra restaurang i Sverige

Handel Norska restuarangkedja Egon, med 38 restauranger i hemlandet, öppnar nu i Sollentuna centrum.
Publicerad den 13 November 2017

När Egon öppnar sin andra resturang i Sverige blir det i landsmännen Olav Thons köpcentrum Sollentuna centrum.

– Vi har avvaktat med att öppna en andra restaurang i Sverige för att hitta den perfekta samarbetspartnern och ett läge som verkligen har framtidstro på, säger Dan Robert Halshamn, General Manager of Operations på Norrein Gruppen/Egon Restauranter.

Sollentuna centrum ser Egon som ett mycket positivt tillskott.

– Det är med stor glädje vi nu ingår i samarbete med Egon som under våren öppnar en 500 kvm stor restaurang i anslutning till vår food court. Egons koncept med sin varma atmosfär, vänliga service och goda mat tror jag kommer falla i god smak för våra kunder säger Carl Isaksson, centrumchef, Sollentuna centrum.

Egon kommer att ha cirka 200 sittplatser inomhus och en uteservering med cirka 100 sittplatser. Totalt så investeras det cirka 20 miljoner kronor och cirka 30 personer kommer att anställas.

– Vi har stor tro på Thon Property som stor aktör i Sverige och ser fram mot att öppna Egon i Sollentuna centrum under 2018. Med köpcentrumets goda logistik, användning av material, butiksmix och en engagerad ledning ser vi till att bli en del av utbudet i Sollentuna centrum, säger Dan Robert Halshamn.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige