Image

Norrtälje polishus får ny ägare

Transaktioner Intea Fastigheter AB (publ) har träffat avtal med Centrumfastigheter i Norrtälje AB om att förvärva fastigheten Tullen 6 i Norrtälje.
Publicerad den 30 Juli 2018

Fastigheten är centralt belägen i Norrtälje i direkt anslutning till stadskärnan. Byggnaden omfattar 6 166 kvm uthyrningsbar yta i sex våningsplan med kontor och funktioner för polisens verksamhet.

Polismyndigheten står för ca 91 procent av hyresintäkterna. Lokalerna är fullt uthyrda och hyresvärdet uppgår till 7,4 mkr. Genomsnittlig återstående avtalslängd är 4,5 år.

"Rättsväsendet är ett av Inteas fokusområden. Norrtälje polishus är en gedigen byggnad med ett utmärkt läge beläget i en vacker stad. Vi ser fram emot att överta förvaltningen och ta väl hand om huset tillsammans med våra hyresgäster", säger Henrik Lindekrantz på Intea.

Tillträde är planerat till den 1 september 2018.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige