Image

Norrporten bygger ut för Visma i Växjö

AFFÄRER Norrporten och Visma Spcs AB är överens om en satsning på en utbyggnad av Vismas kontor i Växjö. Norrportens investering uppgår till cirka 70 miljoner kronor.
Publicerad den 27 Mars 2008

Under förutsättning att bygglov medges ska inflyttning ske hösten 2009.
- Vi fortsätter att skapa nya jobb, och i den takt vi växer kommer vi att vara trångbodda om ett år. Vi behöver mer utrymme och arbetsplatser som håller hög kvalitet när det gäller arbetsmiljö och trivsel, säger Rolf Dahlberg, vd för Visma Spcs AB i Växjö.

Förslaget till tillbyggnaden är ritad av LBE Arkitekt AB, samma arkitektkontor som ritat Vismas nuvarande kontorsbyggnad.

- Vi är väldigt glada för Vismas fortsatta förtroende, att vi tillsammans ska skapa ännu fler moderna och attraktiva arbetsplatser i centrala Växjö, säger Jörgen Lundgren, vice vd för Norrporten.

Byggstart planeras till sommaren 2008. I oktober 2009 ska tillbyggnaden stå klar för inflyttning.

Visma Spcs har idag drygt 250 medarbetare i Växjö. Tillbyggnaden ger plats för ytterligare cirka 140 personer.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige