Image

Norrlandspojkarna hyr ut i Birsta

UTHYRNING Nordisk Kyl Logistik AB har tecknat nytt hyreskontrakt med Norrlandspojkarnas Fastighets AB på en kylhall fyra gånger så stor som idag.
Publicerad den 1 Mars 2010

Norrlandspojkarna Fastighetsaktiebolag skall nu färdigställa stombyggnaden i Birsta, Sköns Prästbord 2:7, till en specialanpassad kyl- och logistikfastighet om 2 300 kvadratmeter åt NKL. Lokalen skall vara inflyttningsklar redan i början av sommaren.

- Det känns väldigt bra att nu kunna färdigställa fastigheten, vi har fått många förfrågningar under åren men det har inte passat den befintliga detaljplanen säger Norrlandspojkarnas vd Andreas Nelvig

- Vi är naturligtvis mycket glada att vi tecknat kontrakt med ett så framgångsrikt företag som NKL, inte minst i de tider som nu råder så gläds man lite extra över en sådan här kraftig expansion säger Andreas Nelvig.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige