Image

Norrgavel öppnar i Nacka Forum

Uthyrning I samband med Norrgavels 25- års jubileum väljer de att öppna en butik i Nacka Forum. Butiken öppnar under våren 2018.
Publicerad den 27 Februari 2018
Annons
Image
Nacka forum. Bild: Nacka Forum
Nacka forum.

Nacka Forum förstärker sitt butiksutbud med ytterligare ett starkt varumärke som inte finns att hitta i södra Stockholm.

– Vi vill komma närmare våra trogna och nya kunder i Nacka, Värmdö och södra Stockholm. Det känns nu som vi hittat helt rätt och kommer att öppna i en jättefin butikslokal där vi kan visa det bästa av Norrgavel, säger företagets grundare och designer, Nirvan Richter.

– Norrgavel har ett unikt butikskoncept och en viktig och fin värdegrund. De tillverkar sina möbler i naturmaterial och fokuserar på en hållbar livsstil. Tillsammans med Norrgavel ser vi mycket fram emot att inspirera våra kunder till en härlig shoppingupplevelse, säger Sofia Rundström, centrumchef för Nacka Forum.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY