Image
Jennie Skårö, André Eldh och Jasim Naser.
Jennie Skårö, André Eldh och Jasim Naser. Bild: Norem

Norem tecknar ramavtal och anställer i Göteborg, Malmö och Gävle

Karriär Norem har tecknat ett ramavtal om konsulttjänster inom projektledning och lokalförsörjning med Statens Servicecenter under två år, med möjlighet till förlängning till fyra år, från 1 oktober. I samband med detta utökar Norem med Jennie Skårö, André Eldh och Jasim Naser som nya seniora fastighetskonsulter och projektledare.
Publicerad den 1 Oktober 2020

Jennie Skårö börjar på Norems Göteborgskontor och har 20 års erfarenheter inom fastighetsbranschen. Hon kommer senast från Vasakronan där hon har varit med och utvecklat Co-working med fokus på den hälsofrämjande arbetsplatsen och att alla ytor används på rätt sätt.

André Eldh kommer att verka från Norems Malmökontor och har drivit projekt i 15 år med lång erfarenhet både i Sverige och internationellt. Han kommer senast från Resultat projektledning där han jobbat mycket med projektledning, lokalstrategi, och förändringsledning.

Jasim Naser, på Norems kontor i Gävle är civilingenjör med 18 års erfarenhet inom fastighet, bygg och konstruktion.

– Vi är väldigt glada att Statens Servicecenter har valt oss och våra konsulter för projektledning och expertis inom utveckling och effektivisering av framtida lokaler och arbetsplatser. Det är också väldigt roligt att Norem fortsätter att expandera med mycket kompetenta konsulter där Jennies, Andrés och Jasims bakgrunder och erfarenheter kommer att tillföra viktig kompetens till oss som specialistrådgivare i fastighetsprocessens alla skeden, säger Pär Carlsson, vd Norem.

I uppdraget åt Statens Servicecenter arbetar även Inger Fredriksson, Norem som senior rådgivare och projektledare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här tror Rutger Arnhult om börsen

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Klöverns vd Rutger Arnhult efter Q3-rapporten. Det här fokuserar mångmiljardären på de kommande kvartalen: "Vi ska ha respekt för att läget är fortsatt osäkert".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY