Image
Lena Wilton och Johan Arvidsson ansluter till Norem när bolagets öppnar ett kontor i Stockholm.
Lena Wilton och Johan Arvidsson ansluter till Norem när bolagets öppnar ett kontor i Stockholm. Bild: Norem

Norem öppnar kontor i Stockholm

Bolag Norem, Nordic Real Estate Management, fortsätter sin expansion och öppnar kontor i Stockholm. För två år sedan startade Norem sin verksamhet i Västsverige och finns nu i flera regioner.
Publicerad den 1 April 2022

Lena Wilton och Johan Arvidsson ansluter till Norem och blir först på plats i Stockholm med gemensamt ansvar för att etablera kontoret och dess fortsatta utveckling. Lena Wilton kommer att gå in i en roll som Chief Development and Operations och ska på bolagsnivå ansvara för att utveckla bolagets verksamhetsstöd. Johan Arvidsson blir regionansvarig och ansvarar för att utveckla Norems verksamhet i Stockholmsregionen och erbjudandet av projektledningstjänster. De kommer båda även att ingå i bolagets ledningsgrupp.

– Vi ser en stark tillväxt och efterfrågan av våra fastighetsrådgivningstjänster, inte minst i Stockholm – Mälarregionen, varför det känns naturligt att öppna ett kontor i Stockholm just nu, säger Pär Carlsson, vd på Norem.

Bolagets ambition är att inom kort kunna erbjuda hela sitt tjänsteutbud med konsulter på plats i Stockholm. Norem arbetar heltäckande med rådgivning inom hela fastighetsprocessen. Bolaget arbetar från tidiga skeden med behovs- och kapacitetsanalyser av lokalbehov vidare till genomförandeskedet med förstudie, projektering, produktion och besiktning för att slutligen även vara rådgivande expertstöd i förvaltningsskedet med bland annat förvaltningsstrategier och överlåtelser.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige