Image
Helena Lindqvist är ny ordinarie vd för Nordstans och Niklas Lundin är ny marknadschef från och med den 22 november.
Helena Lindqvist är ny ordinarie vd för Nordstans och Niklas Lundin är ny marknadschef från och med den 22 november. Bild: Nordstan

Nordstan tillsätter ny vd och marknadschef

Karriär Den 1 oktober 2021 tillträdde Helena Lindqvist tjänsten som ordinarie vd för Nordstans Samfällighet (Nordstan). Helena har varit tillförordnad vd sedan februari i år och innan dess var hon Nordstans ekonomichef. Nordstan har dessutom rekryterat en ny marknadschef, Niklas Lundin, som från den 22 november kommer att leda Nordstans kommunikations- och marknadsarbete framåt.
Publicerad den 18 Oktober 2021

– Nordstan organiserar för en omstart, och det handlar både om en omstart efter pandemin och en omstart vad gäller Nordstans strategiska arbete inom centrumutveckling, marknadsföring och kommunikation. Från styrelsens håll är vi mycket glada över att Helena Lindqvist valt att tacka ja till det ordinarie uppdraget som Nordstans vd och att vi nu tillsammans hittat Niklas Lundin som får uppdraget att utveckla vår marknadsföring, säger Fredrik Ottosson, styrelseordförande för Nordstan.

Helena Lindqvist har varit tillförordnad vd för Nordstan sedan februari 2021 och innan dess var hon Nordstans ekonomichef. Helena har sedan tidigare gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen i ledande tjänster inom ekonomi och verksamhetsutveckling. Hon tillträdde rollen som ordinarie vd den 1 oktober.
– Jag känner mig mycket hedrad över förtroenden att få fortsätta leda Nordstan framåt. Retail-branschens snabba omställning påverkar oss, men samtidigt ser vi att kundernas intresse av att mötas för att uppleva saker tillsammans aldrig varit större än nu efter pandemin. Nordstan har med sitt fantastiska läge en stor potential att fortsätta utvecklas för att möta kundernas behov och önskemål. Jag ser fram emot att få driva denna utveckling tillsammans med mitt team, övriga fastighetsägare och Nordstans alla hyresgäster, säger Helena Lindqvist, vd Nordstan.

Den 22 november börjar Niklas Lundin tjänsten som Nordstans marknadschef. Han har en bred erfarenhet från olika chefsroller inom kommunikation, media, försäljning, PR och CRM och har tidigare arbetat med starka varumärken på företag som KappAhl, Essity och Colgate Palmolive.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan: "Vi kommer aldrig släppa JM"

Bolag Den 20 juni köpte SBB 20 procent av kapitalet i JM och under hösten har börsjätten fyllt på ännu mer och äger nu 27 procent av aktierna. Det har spekulerats om SBB kan komma att lägga ett bud på hela bolaget men kring det ämnet är Ilija Batljan som väntat fåordig. SSB-vd:n ser i alla fall JM som en långsiktigt investering för sitt snabbväxande bolag, det berättade han bland annat under ett event som Aktiespararna ordnade under tisdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY