Image
Ebba Sääw.
Ebba Sääw. Bild: Nordr

Nordr rekryterar projektutvecklingschef

Karriär Ebba Sääw blir ny projektutvecklingschef på Nordr. Hon kommer närmast från en roll som regionchef Projektutveckling Stockholm på Slättö Förvaltning och har nu tillträtt sin nya tjänst på Nordr.
Publicerad den 17 September 2021

Ebba Sääw har tidigare arbetat drygt 20 år med affärsutveckling, projektutveckling och projektledning med bostäder i fokus på Seniorgården/Borätt, Skanska/Boklok och som projekterande landskapsarkitekt. Hon är utbildad byggnadsingenjör och landskapsarkitekt.

– Under det här året har Nordr utvecklats starkt och vi kommer fortsätta att arbeta aktivt med vår projektportfölj framåt. Vi befinner oss i en tillväxtfas och det här är en nyckelrekrytering för vår fortsatta utveckling. Ebbas erfarenhet kommer att vara väldigt värdefull på Nordr, säger Ann-Sophie Forsberg, chef för region Stor-Stockholm på Nordr.

– Nordr har gjort en spännande resa på kort tid och jag är glad att ges möjligheten att få vara med och bidra framöver. Det är extra roligt att vara i en organisation där det finns ett starkt fokus på kunden och på kundlöftet. Jag har redan känt av den positiva energi som präglar företaget och ser fram mot att lära känna alla, säger Ebba Sääw, projektutvecklingschef.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tosito ny finansiell partner till Hv71: "Mer med hjärtat än för exponering"

Bolag HV71 och Tosito har idag ingått ett avtal som gör att Tosito blir ny partner gällande arenafinansieringen av klubbens hemmaarena Husqvarna Garden och tar över efter Kinnarps AB. För Fastighetssverige berättar Tositos vd Tommy Fritz om känslorna kring att ge ytterligare finansiell hjälp till klubben han själv spelat för och hur de kan hjälpa klubben att utveckla arenan i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige