Image
Ebba Sääw.
Ebba Sääw. Bild: Nordr

Nordr rekryterar projektutvecklingschef

Karriär Ebba Sääw blir ny projektutvecklingschef på Nordr. Hon kommer närmast från en roll som regionchef Projektutveckling Stockholm på Slättö Förvaltning och har nu tillträtt sin nya tjänst på Nordr.
Publicerad den 17 September 2021

Ebba Sääw har tidigare arbetat drygt 20 år med affärsutveckling, projektutveckling och projektledning med bostäder i fokus på Seniorgården/Borätt, Skanska/Boklok och som projekterande landskapsarkitekt. Hon är utbildad byggnadsingenjör och landskapsarkitekt.

– Under det här året har Nordr utvecklats starkt och vi kommer fortsätta att arbeta aktivt med vår projektportfölj framåt. Vi befinner oss i en tillväxtfas och det här är en nyckelrekrytering för vår fortsatta utveckling. Ebbas erfarenhet kommer att vara väldigt värdefull på Nordr, säger Ann-Sophie Forsberg, chef för region Stor-Stockholm på Nordr.

– Nordr har gjort en spännande resa på kort tid och jag är glad att ges möjligheten att få vara med och bidra framöver. Det är extra roligt att vara i en organisation där det finns ett starkt fokus på kunden och på kundlöftet. Jag har redan känt av den positiva energi som präglar företaget och ser fram mot att lära känna alla, säger Ebba Sääw, projektutvecklingschef.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige