Image
Per-Martin Eriksson, vd för Nordr.
Per-Martin Eriksson, vd för Nordr. Bild: Nordr

Nordr flyttar till nya kontor i Sverige

Bolag Nordr lämnar sina nuvarande kontor och flyttar till nya lokaler i Stockholm, Göteborg och Skåne. Kontorsskiftet är en följd av delningen från Veidekkekoncernen och genomförs under hösten.
Publicerad den 24 September 2020

Först ut att flytta är Nordrs verksamhet i Stockholm, som just lämnat Veidekkes kontor på Svetsarvägen i Solna till förmån för nya lokaler i direkt anslutning till Mall of Scandinavia. Hyresvärd i båda fallen är Fabege.

– Vi trivs väldigt bra i Solna och med Fabege, så det känns väldigt bra. Flytten är naturlig, eftersom vi nu ska leva ett eget liv, fristående från Veidekkekoncernen, säger Nordr Sveriges vd Per-Martin Eriksson.

Företagsnamnet Nordr etablerades 1 september då ett konsortium bestående av Fredensborg AS, Fredensborg Bolig AS, Norwegian Property ASA och Union Realkapital förvärvade Veidekkes fastighetsutvecklingsverksamhet i Norge och Sverige. Vd för den nybildade koncernen är Baard Schuman.

Även i Göteborg kommer Nordr att lämna sitt nuvarande kontor på Falkenbergsgatan för ett nytt hos Kungsleden på Grafiska Vägen 2. Flytten går under september månad.

I Skåne skiftar Nordr både kontor och stad då flyttlasset går 1 november från centrala Lund till The Edge i Hyllie utanför Malmö. Hyresvärd i Malmö är Midroc.

Även i Norge kommer Nordr att lämna dagens kontor, som delas med Veidekke, i Oslo, Bergen, Stavanger och Trondheim under hösten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige