Image

Nordisk Renting hyr ut till Norrköpings kommun

Uthyrning Norrköpings kommun och Nordisk Renting har tecknat ett sexårigt hyresavtal om 2 300 kvadratmeter i fabriksfastigheten Lithografen.
Publicerad den 19 Oktober 2017
Annons
Image
Lithografen i Norrköping. Bild: Nordisk Renting
Lithografen i Norrköping.

Diskussioner kring en möjlig flytt till nya kontorsutrymmen i Lithografen tog fart redan 2016. Norrköpings kommun ansåg att Lithografens allmänna utrymmen och kontorslokaler skulle stämma väl överens med socialkontorets behov, både som en funktionell och arkitektoniskt intressant arbetsmiljö och som mötesplats.

- Vi är väldigt nöjda med våra nya ljusa och fräscha lokaler. Den vackra industrilokalen har på ett varsamt sätt omvandlats till en modern och funktionsanpassad kontorslokal för våra medarbetare vilket påverkar arbetsmiljön positivt, säger Maria Torgersen, verksamhetschef på socialkontoret.

Ombyggnationsarbetet för att anpassa lokalerna till kommunens specifika behov började i januari 2017 och slutfördes i två faser i juni och augusti 2017. Entreprenören var Peab. Den resterande delen av fastigheten är uthyrd till Sjöfartsverket.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem säljer Gallerian Kvasten i Kalmar

Ekonomi/Finansiering Lokala medier rapporterar att Gallerian Kvatsen i centrala Kalmar stått tom under en längre tid. Fastighetssverige ringde upp Corems transaktionschef Peeter Kinnunen för att få veta mer om försäljningen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige