Image

Nordier slår ihop affärsområden – chef tillsatt

Bolag Magnus Hammar blir chef för Nordiers hela uthyrningsverksamhet efter att bolaget slagit ihop de båda affärsområdena för kontor och retail och logistik. Magnus Hammar rekryterades till Nordiers nya satsning på retail och logistik så sent som för ett par månader sedan.
Publicerad den 17 Maj 2013

Det var tidigare i våras som Nordier inledde sin satsning på retail och logistik i det nya bolaget Nordier Retail & Logistics. Magnus Hammar och Mikael Karlsson, båda från CBRE, knöts som partner till det nya bolaget.

Nu slår man ihop det nya affärsområdet med det för kontor och i och med det lämnar tre personer Nordier (läs mer i separat artikel).

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en fastighetsrådgivare vars approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad. Vi arbetar alltid i små team, är snabba, lösningsorienterade och har ett engagemang utöver det vanliga.<br /> <br /> Nordiers transaktionsteam har lång erfarenhet av att genomföra olika typer av fastighetstransaktioner, såväl större portföljförsäljningar till mindre objekt på illikvida delmarknader. Vi är aktiva över hela Sverige.<br /> <br /> En omsorgsfull värdering är viktig för att du ska göra goda investeringar. Banker och fastighetsägare anlitar oss för värdering av samtliga typer av fastigheter.<br /> <br /> Nordiers team för Uthyrning & Utveckling har djup erfarenhet av strategier, rådgivning och genomförande inom uthyrning och etablering. Våra konsulter behärskar alla typer...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisbolag kniper eftertraktat brf-projekt – budade över flera tungviktare

Bostäder Fastighetssverige berättar mer om den eftertraktade tomten i det expansiva området där så väl bostadsbjässar som Balder som Wallenstam, Bonava och JM gick bet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY