Image

Nordier satsar på nytt affärsområde

Karriär Nordier har anställt Mattias Ruossakoff som fastighetskonsult med inriktning på retailmarknaden. Därmed markerar man sin satsning på ett nytt affärsområde.
Publicerad den 14 Februari 2012

Nordier har vuxit från 3 medarbetare till 19 sedan starten år 2010. Nu anställer man Mattias Roussakoff som fastighetskonsult med inriktning på retailmarknaden. Han har ett förflutet som säljare och egenföretagare inom café- och restaurangbranschen.

Mattias Roussakoff börjar omgående och skall med stöd från Jimmie Hall, partner i Nordier, erbjuda fastighetsmarknaden uthyrning och konceptutveckling av butiker, gallerior och handelsområden.
- I många av de uppdrag vi jobbar med i dag finns inslag av retail, men vi har under det senaste året fått många propåer från fastighetsägare som behöver mer specifikt stöd med detta. Då vårt väl utvecklade arbetssätt kring uthyrning av kontorsfastigheter har varit så framgångsrikt tänkte vi nu även applicera detta sätt att arbeta inom retail, säger Jimmie Hall.

Nordier erbjuder nu tjänster inom transaktion, värdering, analys, fastighetsutveckling, projektuthyrning för kontor samt retail.

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en fastighetsrådgivare vars approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad. Vi arbetar alltid i små team, är snabba, lösningsorienterade och har ett engagemang utöver det vanliga.

Nordiers transaktionsteam har lång erfarenhet av att genomföra olika typer av fastighetstransaktioner, såväl större portföljförsäljningar till mindre objekt på illikvida delmarknader. Vi är aktiva över hela Sverige.

En omsorgsfull värdering är viktig för att du ska göra goda investeringar. Banker och fastighetsägare anlita...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem laddar förvärvsbössan

Bolag Coronapandemin fortsätter att sprida oro världen över och Corem påverkas av osäkerheten, men bedömer sig stå väl rustat och ha goda framtidsutsikter. Företaget har en stark balansräkning, låg belåningsgrad, en bra mix av hyresgäster och fastigheter i attraktiva lägen på tillväxtorter. Företagets vd Eva Landén berättar för Fastighetssverige hur de arbetar med förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY