Image

Nordier satsar på nytt affärsområde

Karriär Nordier har anställt Mattias Ruossakoff som fastighetskonsult med inriktning på retailmarknaden. Därmed markerar man sin satsning på ett nytt affärsområde.
Publicerad den 14 Februari 2012

Nordier har vuxit från 3 medarbetare till 19 sedan starten år 2010. Nu anställer man Mattias Roussakoff som fastighetskonsult med inriktning på retailmarknaden. Han har ett förflutet som säljare och egenföretagare inom café- och restaurangbranschen.

Mattias Roussakoff börjar omgående och skall med stöd från Jimmie Hall, partner i Nordier, erbjuda fastighetsmarknaden uthyrning och konceptutveckling av butiker, gallerior och handelsområden.
- I många av de uppdrag vi jobbar med i dag finns inslag av retail, men vi har under det senaste året fått många propåer från fastighetsägare som behöver mer specifikt stöd med detta. Då vårt väl utvecklade arbetssätt kring uthyrning av kontorsfastigheter har varit så framgångsrikt tänkte vi nu även applicera detta sätt att arbeta inom retail, säger Jimmie Hall.

Nordier erbjuder nu tjänster inom transaktion, värdering, analys, fastighetsutveckling, projektuthyrning för kontor samt retail.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige